1

Over Bellefleur Interieur

Bellefleur Interieur is een webwinkel gespecialiseerd in woonaccessoires, wijnrekken, meubelbeslag en onderhoudsmiddelen voor meubels en vloeren. Sfeervol wonen is ons motto!

Sinds 2012 is Bellefleur Interieur is gespecialiseerd in kleinschalige in- en verkoop van industriële woonaccessoires, smeedijzeren wijnrekken en meubelbeslag. Vanaf het begin gaat achter deze webshop een enthousiast team schuil, met jarenlange ervaring op gebied van interieurdecoratie, meubelonderhoud en restauratie.

Onze woonaccessoires kenmerken zich door een combinatie van vintage en moderne industriële stijlen, waarin een stoere Scandinavische sfeer centraal staat. Meerdere keren per jaar zoeken wij in Denemarken en Zweden naar de mooiste vintage decoratie en woonaccessoires. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment meubelrestauratie onderdelen en onderhoudsmiddelen. Onze artikelen betrekken wij zoveel mogelijk rechtstreeks bij de importeur, waardoor wij de tussenhandel uitsluiten. Zo houden wij onze prijzen laag.

Bij Bellefleur Interieur bestel je snel, veilig, eenvoudig en tegen eerlijke prijzen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Bellefleur-nieuws en de nieuwste producten?
Vind ons leuk op Facebook en blijf op de hoogte!